Salutació de l’Alcalde

Benvolgudes / Benvolguts,

Vull fer-vos arribar una salutació cordial a totes les riudarenenques i riudarenencs mitjançant aquesta finestra que ens ofereix la tecnologia i us convido a utilitzar-la habitualment, ja que ens permet fer tràmits sense desplaçar-nos físicament a l’ajuntament, cosa que ens estalvia temps i recursos a tots.

La intenció del nostre equip de Govern és incorporar les millores necessàries per garantir una oficina virtual àgil, que respongui a les necessitats del ciutadà i on trobeu la informació actualitzada de tot allò que ens afecta, a més de poder interactuar amb l’alcalde. Per això, procurarem modernitzar i adaptar aquest web constantment a les noves tendències. L’anirem treballant de mica en mica fins a ser un punt de referència en informació i transparència de les accions municipals.

També volem aprofitar les possibilitats que ens dona la xarxa per mostrar la vila de Riudarenes a la resta del món, i animo a tota la gent que no viu al poble, un cop vista aquesta web, a visitar-nos físicament, a comprar en els comerços de Riudarenes, on trobareu coneguts productes de qualitat i altres de tradicionals, a menjar i beure en els bars i restaurants del poble, on podreu gaudir d’àpats extraordinaris, a passejar per l’entorn tan meravellós que tenim, com els paratges de l’Esparra o Argimon i a conversar amb les veïnes i veïns de la vila.

Per acabar, us convido a seguir el Twitter, el Facebook i l’Instagram de l’ajuntament de Riudarenes per tenir més informació, i a donar-vos d’alta al nostre canal de WhatsApp.

Salutacions cordials,

Josep Solé Turon

Alcalde de Riudarenes


Fil directe amb l’Alcalde


* Les consultes que no s’ajustin a unes formes mínimes de llenguatge i educació, no seran contestades.